PAUL'S INDIAN RESTAURANT

PAUL'S INDIAN RESTAURANT De lekkerste roti van Noord Holland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paul's Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:53 I ordered Veg Biryani instead of Chicken biryani(bad experience w/chicken in biryani, poor quality of meat and smelly in other restaurant). I ordered chicken saag as well, to my surprise, the meat has a very good quality! Will surely order again
19 mei 2022 om 16:50 Ik ben hier al een paar jaar vaste klant en het blijft altijd zo lekker heerlijke kruiden snelle service
18 mei 2022 om 14:52 Beste roti uit de streek, goed verpakt, snel geleverd en warm!
17 mei 2022 om 20:33 Heb een saoto soep besteld en was super
15 mei 2022 om 20:20 Roti niet slecht maar mag wel iets gekruider/meer smaak!
15 mei 2022 om 13:45 Het eten was erg lekker en warm veel smaak aan het eten het was met 15 min klaar ongeveer en vriendelijke mensen
15 mei 2022 om 7:11 Broodje bakkeljauw was lekker maar ik miste wat zuur erop. De meegegeven sambal was wel erg zuur en niet pittig. nasi zat weinig smaak aan. fasjong was droog maar lekker. Ik zal hier niet zo gauw weer bestellen Bezorger was snel. Vriendelijke gozer.
14 mei 2022 om 23:23 Lekkere Roti
14 mei 2022 om 0:48 Overheerlijk eten
13 mei 2022 om 20:27 Eten was
11 mei 2022 om 20:04 Heerlijk zoals altijd, de bitter chicken en roti kerrie zijn inmiddels onze favorieten!
8 mei 2022 om 20:54 Eten was wat later dan aangegevem maar gloeiend heet en superlekker!!!! Aanrader!